***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Депутатите гласуваха нещо, което не искат и не разбират. Юли 2023 г. – най-горещият месец в историята на планетата


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 8 август   

 

Въпреки сезираните институции, трупът на животното повече от два дни се разлага на пясъка.

Картинката е извънредно неприятна. На плажа има и деца, и фамилии. Има кучета. Хората си минават около натрупа на животното, което е във все по-ужасно положение “, описа Елия Златарева.

***

„ Те не знаеха защо са там, те не схващат. Видяхме по какъв начин застават зад нещо, само че назовават дамите по този метод. Зам.-председателката даже не реагира на думите ”, разяснява психологът Младен Владимиров.

Той съобщи, че казусът е, че депутатите гласоподават закони, които не желаят. „ Презрението, които имат към хората, които са ги извикали. В тяхната глава дамата още веднъж ще бъде това, което Рашидов сподели, и това не е единствено неговото мнение “.

***

Коментарът на депутата от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов, който назова жертвите на домашно принуждение „ ку*ви “ по време на една от почивките в пленарната зала, стигна и до медиите в далечна Испания.

Всички к*рви се разсъниха и се сетиха след 15 години, че са били изнасилени, както стана с оня американски режисьор, цитираха думите на Рашидов от испанската редакция, уточнявайки, че става дума за Харви Уайнстийн.

***

От Българската федерация по баскетбол разгласиха публична позиция във връзка със абсурда с Тити Папазов. 

В подкаста " При Тото " баскетболният експерт признава, че персонално е подстригал принудително момиче, с цел да го " накаже ", откакто му изневерило.

***

„ Разбира се, че се опасяваме отново. Притеснени сме за нас и за фамилиите ни ”, сподели застрашеният с револвер Ивайло. Според съда „ няма аргументи да бъде арестуван ”, добави той.

***

34-годишният Чавдар Бояджиев от Лозен, който бе задържан за двойно ликвидиране, има приключено единствено главно обучение. Това стана ясно по време на вчерашното съвещание на Софийския градски съд, който реши да остави в ареста обвинения.

Бояджиев бе закопчан през уикенда за убийството на двама свои другари - 18-годишната Яна и 27-годишния Иво. Мотивът за зверството са пари, твърди следствието. 

***

Премиерът акад. Николай Денков прикани Съветът за електронни медии да предприеме ограничения за по-активна битка с дезинформацията, хибридните офанзиви и неспазването на етичните правила.

Според неговите наблюдения, доста от проблемите, с които се сблъскваме, са резултат от феномена на необятно затворените очи. 

„ Крайно време е Съвет за електронни медии да се опита да види какво може да направи, с цел да се оправи с проблемите за дезинформацията, хибридните офанзиви, неспазването на етичните правила, а не да изяснява какво не може да направи. 

Биха могли да предизвикват полемика по тази тематика, да поканят публицистите, които са свързани с етиката, академични преподаватели. Призивът ми към тях е да погледнат какво може да направи, а не какво не може “, уточни министър-председателят.

***

Загуба на надзор е довела до пътния случай, станал през вчерашния ден край стамболовкото село Пчелари, в посока към село Маджари, при който починаха трима младежи. Това оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в Хасково. 

***

***

Светлината, видяна в понеделник вечерта над Мелбърн, евентуално е част от съветската ракета " Союз-2 ", навлизаща в земната атмосфера, съобщи ДПА, като цитира Австралийската галактическа организация.

***

Рекорд с пагубни последствия за света - месец юли през 2023 година е бил най-горещият месец в историята на измерванията на Земята, удостовери Европейската работа за климатичните промени " Коперник ", представена от Агенция Франс Прес, предава Българска телеграфна агенция.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР